Prikljuci se !

blitz Srbija zajednica gamera Srbije poziva sve ljubitelje i poznavaoce igri svih struktura na uclanjenje i ukljucivanje u rad novootvorenog foruma. Svaki bolji poznavalac neke od igre stice pravo na urednika ili moderatora foruma. Prikljuci se !

понедељак, 10. децембар 2012.

WOT Obavestenje

WOT Obavestenje


Svi koji imaju klan ali nemaju forum ili oni koji zele da se oprobaju u otvaranju svog klana mogu to uciniti ovde. Postupak je sledeci :
Onaj ko zeli voditi klan sa ovog foruma treba podneti zahtev o otvaranju njegovog dela foruma. Da pojasnimo : svaki klan ce dobiti svoj deo foruma sa opcijom da samo njegovi clanovi vide taj deo dok ostali clanovi nemogu videti dok nepristupe klanu. Takodje i clanovi koji nisu u klanu nece videti klanski deo bilo kog klana. Ideja je da okupimo srpske igrace na jednom forumu. Pristupanjem na forum blitz Srbija imate mogucnost da svoj klan reklamirate na fb,blogu blitz Srbije i predstavite svoj klan.Svaki klan ce imati svog administratora i urednika nezavisno od glavnog foruma i svi klanovi ce imati obelezja drugih boja kako nebi bilo zabune.Ako imate zelju da pristupite mozete svoj zahtev predati u temi upoznavanje sa novim clanovima..Takodje cemo se potruditi da svaki klan ima svoj licni chat za brzu komunikaciju clanova klana
Dobro dosli